William Hill Casino Club

William_amigo_pic

Ha egy teljes mértékben megbízható online kaszinós oldalt keresel, akkor az egyik legjobb választás a neten megtalálható cégek közül a William Hill kaszinó oldala, ami amellett, hogy minden komoly játékkal rendelkezik még magyar nyelvű kezelőfelülettel is el van látva. Ez jókora előny a cégnek a piaci versenytársaival szemben, hiszen sokan nem fordítanak erre figyelmet, de mi játékosok is jól járunk vele, mivel sokkal könnyebb az oldal használata, mintha csak angolul lenne elérhető.

William hill

A William Hill kaszinó egyik erőssége, hogy olyan játékkínálatot vonultat fel a palettáján, ami túlzás nélkül minden igényt maximális lefed. Az nyerőgépes játékok mellett minden fontosabb, népszerű klasszikus kaszinó játék, így a rulett, a blackjack, a póker a baccarat és a sic boc is megtalálható a felhozatalban. Akinek még ez sem lenne elég, az nyugodtan próbálja ki a William Hill élő kaszinóját is, ahol a kedvenc klasszikus kaszinós játékában teheti próbára a szerencséjét és persze a játéktudását kedves krupié hölgyek társaságában. A Bónuszok terén is „szépen muzsikál” a Willam Hill kaszinó. Az első befizetési bónusz 150%-os bónuszt takar, ami 300 eurós összeghatárig értendő. Mellé jár még +50 ingyenes pörgetés is.

Emellett van úgynevezett 20%-os havi befizetési bónusz és 60%-os második befizetési bónusz is (egészen 500 euróig). Persze minden egyes az oldalon elérhető bónusznak megvannak a megforgatási feltételei, így érdemes azokat elolvasni az igénybevételük előtt. A William Hill kaszinó ügyfélszolgálata szó szerint parádés. Az a legnagyobb erélye, hogy a nap 24 órájában elérhető, így akár az éjszaka közepén is a rendelkezésünkre áll.